Jeroen Heerschop: Lessen uit 4+ jaar live streamen op LinkedIn

Luister deze aflevering

Bekijk deze aflevering

Shownotes

Deze podcast is opgenomen op: 21-08-2023

In deze aflevering van de Inbound4Cast praat ik met Jeroen Heerschop over hoe hij veel succes behaald met live sessies op LinkedIn.

Jeroen Heerschop is oprichter van Get Responsive, een bedrijf dat Power BI trainingen verzorgt. Hij is enorm actief op LinkedIn en gebruikt vooral LinkedIn Live om zijn bedrijf te promoten.

Hij is al 4 jaar geleden begonnen met LinkedIn Live, toen het nog een beta-programma was. Inmiddels heeft hij al meer dan 170 uitzendingen gedaan en 15.000 volgers op LinkedIn.

De uitzendingen duren 45 minuten en hij nodigt elke keer een andere gast uit. Zo bereikt hij elke keer weer een ander publiek, afhankelijk van de gast en het onderwerp. Gemiddeld kijken er live zo’n 200 mensen mee en krijgt de video 800 views achteraf.

Zijn doel is niet het genereren van directe leads of sales. Het draait vooral om merkbekendheid en autoriteit opbouwen op lange termijn.

Jeroen wisselt de content goed af qua vorm, soms video’s, tekstberichten, polls, etc. Hij probeert elke dag iets te posten, maar alleen als hij echt iets te melden heeft. Zo bouwt hij al 4 jaar consistent aan zijn merk op LinkedIn.

Een podcast van Jerrel Arkes over organisch groeien voor B2B bedrijven.

Volg mij