Christiaan Slierendrecht – De transformatie van B2B-marketing: Van leverancier naar strategisch partner

Luister deze aflevering

Bekijk deze aflevering

Shownotes

Deze podcast is opgenomen op: 08-03-2024

In deze aflevering van de Inbound4Cast podcast gaat Jerrel Arkes in gesprek met Christiaan Slierendrecht, mede-eigenaar van JijOnline en Digitaal Groeien. Ze bespreken diverse onderwerpen rondom B2B-marketing, digitale volwassenheid en persoonlijke ontwikkeling als ondernemer.

Christiaan legt uit hoe zijn bedrijven mkb-bedrijven helpen om te ontwikkelen in digitale volwassenheid. Hierbij ligt de focus op de transformatie van leverancier naar strategisch partner. Ze duiken dieper in op het concept van marketing als transformatie, waarbij het draait om het helpen van klanten naar een bepaalde toekomst toe en het creëren van waarde op de lange termijn.

Verder bespreken ze het belang van community-building en het delen van kennis. Christiaan vertelt over zijn eigen ervaringen met het opbouwen van online communities en hoe dit heeft bijgedragen aan zijn persoonlijke en professionele groei. Hij benadrukt het belang van authentieke interactie en het volgen van je passie als ondernemer.

Tot slot geven ze tips voor content creatie en het opbouwen van een persoonlijk merk op LinkedIn. Christiaan deelt zijn visie op de toekomst van B2B-marketing en het belang van samenwerking vanuit gedeelde waarden. Hij moedigt ondernemers aan om hun comfortzone op te zoeken en te vertrouwen op intuïtie en flow.

Een podcast van Jerrel Arkes over organisch groeien voor B2B bedrijven.

Volg mij