Tip: SEO Brein nieuwsbrief

Collega SEO specialist Jeroen Stikkelorum heeft een SEO nieuwsbrief die ik hierbij even onder de aandacht wil brengen. Jeroen over zijn nieuwsbrief:

Soms vraag ik mij af: ben ik een SEO specialist of een liefhebber? Ik vermoed allebei. Ik besteed veel tijd aan het volgen van verschillende SEO blogs, Youtube en Twitter kanalen. Daarnaast reis ik naar SEO congressen door heel Europa en ben ik beheerder van de grootste SEO community in de BENELUX. Via deze kanalen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Google land en proef ik de meningen van verschillende concullega’s. Koppel dit aan mijn eigen ervaring en je hebt een brein vol met SEO kennis.

Periodiek deel ik gratis inzichten vanuit mijn SEO brein. Als je je aanmeld, verwacht dan geen SEO nieuwtjes. Dat zou betekenen dat ik je elke week een update moet sturen. Wat dan wel? +/-12 keer per jaar (bind mij er niet aan vast) stuur ik je belangrijke SEO inzichten die er toe doen. Zelf noem ik dit: “SEO uit de waan van de dag“. Als het even lukt, onderbouw ik deze updates met acties die jij direct voor je website kan toepassen.

Nieuwsgierig? Bekijk hier vorige edities of schrijf je in.

Picture of Jerrel Arkes

Jerrel Arkes

Ik ben een B2B marketeer en mede-eigenaar van het bureau B2Brands. Ik heb 16 jaar ervaring als marketeer. Ik help sinds 2008 B2B bedrijven om organisch te groeien. Hiervoor zet ik onder andere content marketing, demand generation, inbound marketing, lead generatie en SEO in.

Een podcast van Jerrel Arkes over organisch groeien voor B2B bedrijven.

Volg mij