B2B Marketing Borrel

Wat?

De B2B marketing borrel is een initiatief van Chantal Smink en Jerrel Arkes. Iedere editie worden de eerste 200 drankjes gesponsord door een ander bedrijf. We streven naar een frequentie van ongeveer 2 keer per jaar. We kiezen bewust voor geen inhoudelijke sessies, maar gewoon gezellig met vakgenoten wat drinken. 

Er zitten verder geen commerciële belangen aan de borrel. We proberen je niks te verkopen en onze sponsoren ook niet. We doen dit, omdat we het leuk vinden 🙂

Waarom?

Er zijn genoeg inhoudelijke evenementen. Kennis is overal gratis verkrijgbaar. Maar plekken om gezellig met vakgenoten iets te drinken, te netwerken en een gezellige avond te hebben zijn er te weinig. En dat terwijl we als B2B marketeers heel goed snappen wat de kracht is van een goed netwerk. 

Sinds 2013 ben ik meestal aanwezig bij de SEO borrels van Ruud Kok (ook in Café Kobalt). Voor mij zijn deze avonden veel waardevoller en leuker dan inhoudelijke events waarvoor je een duur kaartje koopt. Ik haal veel meer uit de gesprekken met andere vakgenoten. Ik vond alleen dat er ook zoiets voor B2B marketing moest komen. Daarom dit initiatief. 

Voor wie

De B2B Marketing Borrel is voor iedereen die werkzaam is in B2B marketing. Of je nou ondernemer, marketing manager, marketeer of copywriter bent, bij een bureau of aan de klantzijde, iedereen is welkom. 

De sponsor

De sponsor van de eerste editie is het bedrijf SE Ranking. Zij sponsoren de eerste 200 drankjes. SE Ranking is een SaaS oplossing met verschillende SEO en content marketing features. Denk aan rank tracking, keyword research, on-page SEO checker en audits, concurrentie analyse, backlink checker, local marketing tool, diverse hulpmiddelen voor content marketing, ai tekst generator en meer. 

Waar en wanneer?

De eerste borrel vindt plaats op donderdag 1 februari 2024 in Café Kobalt (Singel 2 A, 1013 GA Amsterdam). De locatie is op loopafstand van het centraal station. 

De borrel begint om 17.00 uur en duurt tot 20.00 uur. De eerste 200 drankjes zijn gratis. Daarna zijn drankjes voor eigen rekening. En als het gezellig is kun je na 20.00 uur natuurlijk ook gewoon blijven hangen. 

We hopen op een succesvolle eerste editie, dus deel deze pagina ook vooral met vakgenoten, collega’s en mensen uit je netwerk. 

Aanmelden

Om een indicatie te krijgen van het aantal aanwezigen, vinden we het prettig als je even laat weten dat je komt. Dat kan via het onderstaande formulier. Deze gegevens komen niet op een e-maillijst en je wordt verder niet door ons benaderd. 

Een podcast van Jerrel Arkes over organisch groeien voor B2B bedrijven.

Volg mij